PRODAJA, STANOVI U IZGRADNJI, ZAGORIČ

Osigurajte sebi udoban i moderan životni prostor u novom naselju koje obećava kvalitetu života. Stanovi u izgradnji na početku Zagoriča u Podgorici pružaju idealnu ravnotežu između urbanog stila i mirnog okruženja. 

U srcu razvijajućeg Zagoriča, u ulici Devete Crnogorske  brigade smješteni su moderni stanovi u izgradnji koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Sa završetkom radova planiranim za august 2024. godine, ovi stanovi obećavaju savremen način života u mirnom okruženju.

Svaki stan je pažljivo osmišljen kako bi pružio maksimalan komfor i funkcionalnost. Osim modernog dizajna i funkcionalnosti, ovi stanovi nude i sigurnost. Kvalitetna gradnja i pažljivo odabrani materijali osiguravaju dugotrajan i bezbrižan boravak. Blizina centra grada, škola i prodavnica čini ovo mesto idealnim za život ili investiciju.

 S obzirom na rastuću vrijednost nekretnina u ovom dijelu grada, ova investicija također predstavlja pametan poslovni potez.

Nemojte propustiti priliku da budete dio ovog uzbudljivog projekta. Kontaktirajte nas danas kako biste dobili više informacija, raspitali se o dostupnim opcijama i rezervirali svoj budući dom. Očekujemo vas u zajednici koja obećava kvalitetan i ispunjen život!

Compare listings

Compare
Translate